Goji No.1 (la ghiveci 2l)

72,16 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 6
Disponibil in stoc

Descriere

Plantă nutritivă și decorativă folosită de secole în medicina tradițională chineză, coreeană, japoneză și tibetană. Principala sa atracție sunt fructele roșii-portocalii, cunoscute în mod obișnuit sub numele de boabe de Goji. Fructele soiului „No.1” sunt mai mari (2,5 cm) și mai dulci decât fructele speciei. Se coc din august până în octombrie. Boabele coapte sunt comestibile, gustoase și dulci. Ele ocupă locul al treilea pe lista plantelor bogate în vitamina C, cu o valoare de 2500 mg la 100 g. De asemenea, sunt bogate în vitamina B și vitamina E, precum și în microelemente: zinc, fier, cupru, calciu, germană, seleniu și fosfor. Boabele de Goji conțin 21 de minerale și 19 aminoacizi. Fructificarea începe la 2-3 ani de la plantare. Planta este rezistentă la îngheț, nepretențioasă și tolerantă - va crește chiar și în sol sărac. Preferă zonele însorite. Lăstarii pot fi dresați ca trandafirul cățărător peste suporturi, de exemplu spaliere, sau lăsați fără suport pentru a se arcui ușor. Frunze: gri-verde Flori: mici, stacojii, VI-VIII Fructe: portocaliu-rosu, VIII-IX Inaltime maxima: 2-2,5 m Plantare si intretinere: scufundati recipientele cu plante in apa timp de 10-30 minute. Umpleți fundul unei găuri de 40x40x40 cm cu 10 cm de gunoi de grajd bine putrezit sau compost, completați cu pământ bun și puneți planta cu 1 cm mai adânc decât era în recipient. Asigurați intervale de cel puțin 30 cm față de alte plante sau pereți. Tăiere: nu este necesară, se efectuează numai atunci când planta depășește spațiul prevăzut.

Condiții de livrare: plantă matură, pe rod, la ghiveci de 2 litri.

Detalii

Categorii
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review