Am pornit la drum de la ideea de gradina in care fiecare am dori sa ne retragem, sa ne relaxam, sa ne eliberam energiile negative acumulate, in care sa cream pentru noi, pentru copiii si nepotii nostri, pentru prieteni acea bucurie si liniste ce nu o poti regasi decat in preajma naturii.

Acest nou concept de gradina "a mosului" vine de la generatia tanara care, pe zi ce trece, intelege ca intoarcerea in timpul in care oamenii erau mai buni, mai linistiti, cu multa dragoste fata de natura aduce acea liniste in care frumosul, iubirea si culorile se imbina cu sanatatea trupului si a mintii.

Aceasta gradina se doreste un spatiu al nostru, al tuturor celor din jurul nostru, in care gandurile se intrepatrund intr-unul singur. Cand ai pasit in gradina, sa uiti de toate, sa te cuprinda un singur gand - iubirea, iar cand ai iesit din ea, sufletul tau sa nu mai accepte nici un compromis.

Putem face acest lucru, daca nu pentru noi, pentru copiii sau nepotii nostri si nu trebuie decat sa acceptam ca insasi natura ne poate transforma in oameni mai intelepti si mai buni.

Amenajarea unei gradini, a mosului, in viziunea noastra, este motivul existentei acestui magazin. Nu ezitati sa ne contactati, chiar si numai pentru a schimba impresii.

"Si iata dimineata zumzet

de pasari si de fructe in crestere. Dorim

un ceas al limpezirilor de cuget,

albastru dinspre noi sa-l marginim.

Asa imi potrivesc acum urechea;

Vin sunete, culorile le-aud cum cresc,

sunt trupului perechea

de cuget si mirare in neamul pasaresc."

Horia Badescu - Cartile vieturii vol. I (2013)