Poze Vişin Crisana

     


Vişin Crisana

Pret: 24 RON

Acest produs nu este disponibil in stoc

Pretul include taxa TVA de 9%, Costurile de livrare nu sunt incluse

Pomul fructifer de visin Crisana are vigoare mare, iar perioada de inflorire este destul de tarzie. Visinul Crisana este autofertil, iar mugurii fructiferi se gasesc pe ramurile lunigi si mijlocii. Forma coroanei la visinul Crisana este rotunda, avand la maturitate inalimea de 3-4 m.

Fructul de visina Crisana este mare(75 gr), obtuz cordiform, de o culoare rosu viu. Pielita visinei este elastica, subtire si lucioasa, avand culoarea rosu-purpuriu.

Pulpa este consistenta, usor acidulata, neaderenta la sambure. Fructele de visin Crisana se pot consuma in stare proaspata sau pentru prelucrarea industializata. Trebuie sa avem grija la sucul visinei deoarece pateaza slab, fiind de culoare roz-rosiatic.

Intrarea pe rod a puietilor de visin Crisana este conditionata de portaltoiul utilizat. In general pomul de visin produce fructe in 2-3 ani de la plantare. Perioada de plantarea a visinilor Crisana este martie –aprilie, iar perioada de recoltarea a viniselor este de sfarsitul lunii iunie si inceputul lunii iulie.


 


Detalii produs


Categorie: VişinProduse similare


Soi foarte vechi, o combinație între vișin li cireș.
24 RON
Trăsătura deosebită a acestui vișin este ca nu dezvoltă ramuri laterale, deci...
33 RON
Soi de vigoare mica-medie, intră pe rod în anul 3 de la plantare, r...
24 RON
  
  


  

Aboneaza-te la newsletter

 
Vrei sa afli prin email despre reduceri si promotii? Aboneaza-te acum la newsletter si fii la curent cu tot ce e nou!