Salbă Harlequin (la ghiveci 2l)

38,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 8
Disponibil in stoc

Descriere

Euonymus fortunei „Harlequin”

Descrierea plantei:

Frunzișul nou apărut al acestui semi-veșnic verde dur, care acoperă pământul, este adesea în principal alb crem, ceea ce înseamnă că iese cu adevărat în evidență pe o mare de verde de la margine. Cu toate acestea, pe măsură ce devine complet dezvoltat, petele verzi devin predominante, dar menține totuși un frunziș parțial pestriț. Apoi, pe măsură ce temperaturile încep să scadă, nuanțe roz se strecoară în amestec, iar acestea persistă pe tot parcursul iernii.

Întreținere:

Tăiați plantele tinere la mijlocul până la sfârșitul primăverii pentru a încuraja creșterea stufoasă și aplicați un mulci generos de 5-7 cm de compost de grădină bine putrezit sau gunoi de grajd în jurul bazei plantei. Îndepărtați orice lăstari simpli cu frunze verzi de îndată ce apar, tăindu-i de la baza lor. Udați cu regularitate până când planta se înrădăcinează în grădina dumneavoastră.

Atenție:

Acest arbust este semi-veșnic verde, așa că își poate pierde unele dintre frunze iarna. În regiunile mai reci sau în grădinile mai expuse, le poate pierde pe toate, dar apoi frunzele proaspete apar din nou primăvara.
Planta prezintă o oarecare toxicitate pentru om și animale, în cazul ingerării.
Condiții de livrare: plantă matură, cu multiple ramificații, la ghiveci 2l.

Detalii

Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review