Poze Luleaua Turcului

     


Luleaua Turcului

Pret: 12,00 RON

Disponibil in stoc

Pretul include taxa TVA nou de 9%, Costurile de livrare nu sunt incluse

Luleaua turcului (Campsis radicans) este un arbust căţărător exotic, originar din America de Nord, fermecător, cu flori în formă de trompetă, de culoare rosu- portocaliu. Spectaculoasă, cu precădere în luna august, luleaua turcului este ideală în arhitectura peisageră, îmbrăcând perfect zidurile sau chioşcurile de vară.


Luleaua turcului este una dintre plantele exotice foarte uşor de cultivat şi de crescut. Nu există un anumit tip de sol preferat, nu necesită fertilizare, putând fi amplasată într-un pământ lipsit de substanţe nutritive! Trebuie să ţineţi cont de un singur lucru: nu suportă apa din abundenţă! Aşadar, este necesar să o udaţi o dată pe săptămână.

Atinge înălţimi de până la 13 m. Pentru o dezvoltare grandioasă, arbustul are nevoie de minimum opt ore de lumină puternică pe zi. De asemenea, puteţi amplasa viţele de Campsis radicans şi în apropierea unor garduri înalte, important fiind să aibă pe ce să se caţere. Nu există dăunători sau insecte care să pericliteze viaţa plantei, aceasta fiind rezistentă.Detalii produs


Categorie: Plante cățărătoare


Comentarii


  • Livia Stoian / de mai mult de 1 an ArataAscunde

    Nu aveti seminte de flori de vanzare? Si daca aveti de care aveti si cat costa plicul sau cum sunt ambalate ele.

  • Gradinamosului.ro / de mai mult de 1 an ArataAscunde

    Buna ziua,   Nu comercializam seminte.   Mosul Mircea


Produse similare


Arbust căţărător, cu flori în formă de trompetă, de culoare galbenă....
25,00 RON
Luleaua turcului (Campsis radicans) este un arbust căţărător exotic,...
30,00 RON